30 november 2013

KRIK

Idag spelade jag innebandy igen! Senast var för ca 11 månader sedan (så länge sedan på grund av graviditet m.m.).
Jag började spela innebandy i årskurs 4, det vill säga typ 13 år sedan om jag räknat rätt. Ända fram till sista året i gymnasiet spelade jag i ett lag i en serie. När jag slutade var det i division två.
Och precis som när jag började spela tycker jag fortfarande att det är väldigt roligt! Träning genom en social bollsport med mycket fart och lagom hårt. Därför är jag otroligt glad över möjligheten att få spela innebandy en gång i veckan här i Örnsköldsvik. Detta tack vare KRIK-Kristen Idrottskontakt.

KRIK är en ungdomsorganisation/ideell förening som finns över hela Sverige och i andra länder (kommer ursprungligen från Norge). Lokalavdelningen Örnsköldsvik har funnits sedan 2005 om jag inte minns fel. KRIK erbjuder alltså GRATIS social träning i olika former. Vilken typ av idrott som genomförs bestämmer respektive lokalavdelning. Så jag tänkte bara tipsa dej om att hålla utkik efter KRIK där du bor. Förutom träning får man alltså en god gemenskap och andlig uppbyggelse, tack vare andakten som ingår vid varje tillfälle. Vilken möjlighet! Ta chansen!

Vill du veta mer om KRIK, se KRIK .

I övrigt hälsar jag trevlig helg och GLAD ADVENT!
Sannah

1 kommentar: