Den går snabbt att göra och är god precis som den är. Vill man, kan man servera tillsammans med lite hackade blandade nötter och/eller glass. Men jag föredrar att äta den bara som den är. 4 portioner.
Ingredienser:
1/2-1 honungsmelon
150 g hallon
1/2 granatäpple
Gör så här:
Dela honungsmelonen i 2 delar, på
längden. Skär sedan flera avlånga bitar.
Skär flera jack i varje avlång bit,
men ej genom skalet. Skär sedan loss alla småbitar och lägg i en
skål.
Blanda i hallonen. Om de är frusna tar det ca 30 min innan man bör servera.
Dela granatäpplet. "Massera"
skalet lite. Ta sedan en sked och slå på skalet medan du håller
det upp och ner så ramlar kärnorna ut. De som inte ramlar ut kan du
sedan ta loss med fingrarna.
Blanda allt ordentligt.
Servera!
Nu önskar jag god helg!
Nya inlägg från mej nästa vecka.
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar