Pajdegen är densamma som här.
Fyllningen kommer från Hälsokokboken, Ica Bokförlag. Jag rekommenderar starkt den boken som bjuder på många goda och nyttiga recept!
Ingredienser:
ca 200 g bladspenat (färska eller frysta)Ekologisk olivolja
150-200 g Ekologisk fetaost
15 Ekologiska oliver
Oregano
3 dl Ekologisk vispgrädde
3 Ekologiska ägg
Havssalt
Svartpeppar
Vitpeppar
Gör så här:
Stek bladspenaten i olivoljan (för att minska på vätska).Täck pajbottnen med spenaten.
Smula ner fetaosten.
Lägg i oliverna.
Strö på oregano.
Vispa med en gaffel ihop grädde och ägg. Tillsätt salt och peppar.
Häll äggröran i pajskalet.
Grädda i mitten av ugnen ca 30 min.
Ha en fin dag!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar