Ingredienser:
2 ekologiska ägg1/2 dl ekologiskt bovetemjöl/boveteflingor
1/2 dl ekologiskt majsmjöl
1 tsk psyliumfröskal
1-2 msk ekologisk olivolja
ca 200 g ekologisk zucchini
ca 200 g ekologisk zucchini
ca 1/2 ekologisk halloumi
himalayasalt
svartpeppar
ekologisk oregano
ekologisk paprikakrydda
ekologiskt smör/kokosolja
Blanda ihop allt.
Värm stekpanna med smör eller kokosolja.
Blöt händerna med kallt vatten och forma ca 1 matsked smet till en boll som du lägger i stekpannan och plattar till. Stek ca 6 st små biffar samtidigt på medelvärme.
Biffarna är perfekta att frysa in. Kom bara ihåg att kolla in plastkvalitéten på burkarna om du använder plastburkar! Särskilt när det gäller mat till de små. Läs mer om plaster och dess märkningar här.
Ut och njut av solen som äntligen kommit fram!
Sannah
ekologisk oregano
ekologisk paprikakrydda
ekologiskt smör/kokosolja
Gör så här:
Vispa upp äggen. Blanda i oljan och torrvarorna och låt stå medan du grovriver zucchinin och halloumin.Blanda ihop allt.
Värm stekpanna med smör eller kokosolja.
Blöt händerna med kallt vatten och forma ca 1 matsked smet till en boll som du lägger i stekpannan och plattar till. Stek ca 6 st små biffar samtidigt på medelvärme.
Biffarna är perfekta att frysa in. Kom bara ihåg att kolla in plastkvalitéten på burkarna om du använder plastburkar! Särskilt när det gäller mat till de små. Läs mer om plaster och dess märkningar här.
Ut och njut av solen som äntligen kommit fram!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar