23 mars 2014

Dagens burgare

Idag blev det en burgare på ett av våra vis.












Sallad, groddar, tomat, gurka, stekt halloumi,
lammburgare och glutenfri pasta. 
Vi tog lite av vad som fanns hemma. Groddarna har vi gjort själva.
Det är enkelt att göra och blir väldigt gott och fräscht tillbehör tycker vi.

En egen dressing kan vara gott också, kanske med fetaost till lammet?

Lammburgaren var köpt men med 99,5 % kötthalt (resten var salt och peppar).
De behöver inte stekas på så högvärme utan medelvärme räcker.
Att steka på lägre värme tar lite längre tid men blir nyttigare.
Du kan hitta bra burgare idag med hög kötthalt och utan tillsatser av olika slag.
Det gäller bara att kolla ingredienslistan. Sen kollar jag självklart köttets ursprung också.

Tipsa gärna om vegetarisk variant av burgare.
/Sofia



2 kommentarer:

  1. Ååå så gott det ser ut!
    Var köpte ni lammbiffarna?

    Mamma

    SvaraRadera
  2. Jag köpte dem på Kvantum :)
    /Sofia

    SvaraRadera