Det går ju verkligen att variera fruktsallad på alla möjliga sätt men här kommer varianten vi hade igår.
Banan
Persika
Kiwi
Hallon
Kokos (den glömde jag denna gång)
Hackad mjölkfri mörk choklad med mint smak och mjölkfri vit choklad.
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär frukten i önskad storlek.
Lägg i en ugnsfast form.
Hacka chokladen.
Strö hallon, kokos och chokladen över frukten.
Låt värmas i ugnen tills chokladen smält och frukten blivit varm.
Låt värmas i ugnen tills chokladen smält och frukten blivit varm.
Servera med grädde, glass eller liknande.
Jag har nu börjat syra kokosmjölk och tänkte dela med mig av resultatet framöver. Testade tidigare i vår och blev positiv. Det gick alldeles utmärkt att använda i matlagning istället för crème fraiche som exempel.
Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg!
Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg!
/Sofia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar