Ingredienser:
2 ekologiska mogna bananer0,75 dl ekologiskt rårörsocker
1 dl ekologisk riven kokos
1 dl ekologiskt rårismjöl
1 dl ekologiskt majsmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver
1 msk fiberhusk
1 ekologiskt ägg
50 g ekologiskt smör
4 msk ekologisk risdryck eller annan vätska
3 msk mandlar
ev. ekologiskt kokosmjöl
Gör så här:
Smält smöret.Mosa bananerna.
Blanda alla torrvaror och rör sedan ner resten.
Smöra och bröa (med kokosmjöl) en avlång liten brödform.
Grädda i ca 30 min. Varmluft: 180 grader, Vanlig ugn: 200 grader, nere i ugnen.
Den blev faktiskt ännu godare än jag trodde den skulle bli! Enkel att göra dessutom. Och det skulle säkert vara gott med lite blåbär eller choklad i. Lakritspulver skulle nog också kunna göra en speciell touch på den. Får testa lite framöver!
Med önskan om en glad midsommar, trots den mindre roliga väderprognosen...
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar