Ingredienser:
4 ekologiska champinjoner1/2 tomat
1/2 ekologisk mozzarellaost
2 ekologiska ägg
2 msk ekologisk cremé fraiche
ekologiskt smör
bergssalt
svartpeppar
cayennepeppar
ekologisk torkad oregano
Gör så här:
Skär champinjoner och tomat i små bitar.Värm en stekpanna med smör och stek ovanstående lätt.
Salta och krydda.
Vispa ihop ägg, cremé fraiche och lite salt med en gaffel.
Häll äggröran i stekpannan och stek på medel-låg värme.
Skär mozzarellan i små bitar och strö över.
Låt omeletten steka så länge du önskar.
Jag brukar inte vända på den, utan steker bara på ena sidan.
Tillsammans med lite färdigkokt quinoa sedan igår blev det en snabb och smidig lunch.
Nu tänkte jag passa på att göra både glödhoppor och fröknäcke. Man får passa på att göra sånt när vädret är tråkigt!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar