Ingredienser:
50 g ekologiskt smör
2 dl mandelmjöl
1 dl ekologiskt majsmjöl
1 dl ekologiskt bovetemjöl
1/2 tsk himalayasalt
1 tsk bakpulver
1/2-1 msk fiberhusk
2 krm ekologiskt vaniljpulver
7 dl ekologisk Sojadryck
2 ekologiska ägg
2 dl egenplockade/ekologiska blåbär
2 dl ekologiska hallon
2-4 msk vatten
1/2-1 dl ekologiska russin
2 msk ekologiska chiafrön
1-2 ekologiska bananer
1 burk kylskåpskall kokosgrädde
Gör så här:
Tina bären om de är frusna. Blötlägg under tiden russinen i vattnet.
Mixa sedan bär och russin+vatten. Tillsätt chiafröna och blanda. Låt stå och dra minst 30 min. Sylten håller minst en vecka i kylskåp.
Smält smöret och låt det svalna.
Rör ihop torrvarorna.
Blanda ihop drycken med torrvarorna och tillsätt sedan ägg och smält smör.
Vispa ihop allt till en smet.
Grädda i våffeljärn.
Lägg de färdiga våfflorna på galler.
Vispa det tjocka lagret av kokosgrädden med en elvisp. Skiva bananerna.
Servera!
Lycka till imorgon, eller en annan dag!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar