Ingredienser:
200g ekologisk (fryst) broccoli
300g ekologisk blomkål
5 ekologiska soltorkade tomater
Himalayasalt
Ekologisk svartpeppar
Ekologisk torkad oregano
Ekologisk torkad basilika
1 dl mandelmjöl (grovmalt hade jag)
1 dl ekologiskt kikärtsmjöl
1 tsk fiberhusk
1 msk ekologisk olivolja
100 g ekologisk fetaost
2 ekologiska ägg
Ekologiskt smör/kokosolja
Gör så här:
(Tina broccoli och) blötlägg de soltorkade tomaterna.
Mixa broccoli och blomkål.
Stek på låg/medel värme i stekpanna med smör/kokosolja.
(Eftergrädda i 100 grader)
Servera som vi, tillsammans med wraps och sallad, eller på ett buffébord tillsammans med annat gott.
Trevlig helg!
Här ska vi snart ut och busa i snön lite.
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar