18 september 2015

Hallonmuffins

Dags för fredagsmys! 
Det blev muffinsbak för vår del.
Ris, hirs och kokos tycker jag är smaker som passar väldigt bra ihop. Och de tillsammans gör sig bra med hallon och/eller röda vinbär.

Ingredienser:
50 g ekologiskt smör
50 g ekologisk kokosolja
1 dl ekologisk risdryck
2 ekologiska ägg
1/2-3/4 dl ekologiskt kokossocker
1 1/2 dl ekologiskt rårismjöl
1 dl ekologiska hirsflingor
1/2 dl ekologiskt kokosmjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk fiberhusk
1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver
Ca 1 1/2 dl egenplockade/ekologiska hallon

Gör så här:
Smält fettet. Blanda i risdrycken.
Vispa ägg och socker.
Blanda torrvarorna.
Blanda försiktigt men ordentligt ihop allt.
Fördela i muffinsformar.
Grädda i 175-200 grader 15-20 min.


Gott, tillsammans med ekologisk frozen yoghurt med smak av mango.
Mums!

Trevlig helg!
Sannah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar