Ingredienser:
3/4 dl ekologiska glutenfria havregryn
1 msk potatismjöl
1 dl vatten
400 g vit fisk (hoki t.ex.)
1 ekologisk palsternacka
1 1/2 tsk himalayasalt
1 1/2 krm vitpeppar
Torkad dill och persilja
1/2 ekologisk citron
1 ekologiskt ägg
Lite fiberhusk (uppskattningsvis 1 tsk)
Ekologiskt smör
Gör så här:
Blanda gryn, mjöl och vatten. Låt svälla 10 min.
Under tiden finrivet du palsternackan och mixar fisken snabbt till färs.
Blanda ihop allt.
Använd en vanlig matsked. Ta upp smet. Rulla till en boll. Platta till i pannan med smör.
Stek på medelvärme på båda sidor. Eftervärm i ugnen på 150 grader tills allt är stekt.
Medan resten av familjen åt fick jag träna med fina vännen och så väntade maten i eftervärmen på ugnen tills jag kom hem. Perfekt!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar