Senaste veckorna har det blivit denna sorts chiapudding några gånger. Den är både god och mättande. Det bästa är att frukosten i stort sett är klar redan när man vaknar.
Ingredienser:
2 msk ekologiska chiafrön
2 msk ekologisk riven kokos
2 msk ekologiska glutenfria havregryn
lite himalayasalt
1 krm ekologiskt vaniljpulver
1/2 tsk ekologiskt spirulinapulver
ca 2 dl dryck (godast med hemmagjord sesam- och solrosdryck)
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Tillsätt dryck och rör om.
Ställ i kylskåp förslagsvis kvällen innan. Rör om efter 10-30 min.
Låt stå kallt över natten.
Ät tillsammans med nötter, frön, torkad frukt och nötpasta.
Nu ska jag gå och förbereda en till imorgon!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar