Ingredienser:
75 g ekologisk kokosolja1 dl ekologiskt kikärtsspad
1 msk ekologiskt rörsocker + 1/2-1 ekologisk banan eller 2,5 msk ekologiskt rörsocker
3 msk ekologisk kakao och en gnutta salt eller 1 dl blåbär och 1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver
1,5 dl ekologiskt rårismjöl
1 dl ekologiskt majsmjöl
1/2 dl ekologiskt kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 dl ekologisk sojayoghurt
1 dl ekologisk risdryck
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader.Smält kokosolja på låg temperatur.
Vispa kikärtsspad och socker till ett hårt skum.
(Mosa bananen.)
Blanda ihop alla torrvaror.
Blanda ner de "blöta" ingredienserna i torrvarorna.
Avslutningsvis vänd ned kikärts-skummet (och blåbär).
Fördela i muffinsformar.
Grädda i ca 20 min mitt i ugnen.
Låt svalna på galler.
Nu doftar det gott här hemma!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar