Själva har jag inte hunnit testa det men kanske får möjlighet framöver.
Glutenfritt pinnebrød:
- ca 2,5 dl mel (mais, råris og bohvete)
-25 gram smør
-1,5 ts bakepulver
-1 ts salt
-1,6 dl soyamelk (eller hva man vil ha!)
-1 msk fiberhusk
- ca 2,5 dl mel (mais, råris og bohvete)
-25 gram smør
-1,5 ts bakepulver
-1 ts salt
-1,6 dl soyamelk (eller hva man vil ha!)
-1 msk fiberhusk
Og litt potetmel om deigen er for kladdig
Smuldre smør og mel sammen og så tilsett resten av ingrediensene
Smuldre smør og mel sammen og så tilsett resten av ingrediensene
UTROLIG godt og bra konsistens
Så: ut i skogen, plocka svamp och grilla!
Själv plockade jag en korg med trattisar här om dagen.
Trevlig helg! Och behöver ni mattips så åt vi detta ikväll: http://naturligtvisst.blogspot.se/2015/01/taco-linsgratang.html. Mums!
Sannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar