9 oktober 2015

Pinnbröd

Här kommer ett glutenfritt Pinnbröd från Norge - på norska! 
Själva har jag inte hunnit testa det men kanske får möjlighet framöver.

Glutenfritt pinnebrød:
- ca 2,5 dl mel (mais, råris og bohvete)
-25 gram smør
-1,5 ts bakepulver
-1 ts salt
-1,6 dl soyamelk (eller hva man vil ha!) 
-1 msk fiberhusk
Og litt potetmel om deigen er for kladdig

Smuldre smør og mel sammen og så tilsett resten av ingrediensene
UTROLIG godt og bra konsistens

Så: ut i skogen, plocka svamp och grilla!
Själv plockade jag en korg med trattisar här om dagen.

Trevlig helg! Och behöver ni mattips så åt vi detta ikväll: http://naturligtvisst.blogspot.se/2015/01/taco-linsgratang.html. Mums!
Sannah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar